Over Van Oorschot Afbouwservice

Van Oorschot Afbouwservice, gevestigd in Teteringen, is landelijk actief als afbouwspecialist. We zijn in relatief korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig afbouwbedrijf. Met name voor een snel toenemend aantal grote en middelgrote bouwbedrijven streven wij iedere dag naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vooruit en meedenken in processen zijn dan ook essentieel geworden in de huidige tijd en zijn mede de basis begrippen van onze organisatie. Door onze eigentijdse aanpak hebben wij dan ook een groot aantal mooie referenties op onze naam en neemt de groei van ons bedrijf sterk toe.

“Wij zijn niet te klein voor het grote werk en ook niet te groot voor het kleinere werk.”

Open, eerlijk en transparant

We horen vaak dat mensen graag voor of met ons werken vanwege onze open, eerlijke en transparante werkwijze. En over de manier waarop we met hen communiceren of schakelen tussen projectleiders, managers en mensen op de werkvloer.

We zijn graag duidelijk, naar iedereen. Over meerwerk, en zeker over minderwerk. Als we meer moeten doen, dan kost het geld en dat maken we inzichtelijk. Aan de andere kant brengen we niet in rekening wat we tijdens een project niet blijken te hoeven doen. Zo weet u wat u aan ons hebt.

Kortom, wij ontzorgen in de totaalafbouw!