Over Van Oorschot uw partner voor totaalbouw

Van Oorschot Afbouwservice, gevestigd in Teteringen, is landelijk actief als aannemersbedrijf. We zijn in relatief korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf. Voor al onze (particuliere en zakelijke) opdrachtgevers streven wij iedere dag naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vooruit- en meedenken in processen zijn dan ook essentieel geworden in de huidige tijd en zijn mede de basisbegrippen van onze organisatie. Door onze eigentijdse aanpak hebben wij dan ook een groot aantal referenties op onze naam en neemt de groei van ons bedrijf sterk toe.

“Wij zijn niet te klein voor het grote werk en ook niet te groot voor het kleinere werk.”

Open, eerlijk en transparant

We horen vaak dat mensen graag voor of met ons werken vanwege onze open, eerlijke en transparante werkwijze. En over de manier waarop we met hen communiceren of schakelen tussen opdrachtgevers, projectleiders, managers en mensen op de werkvloer.

We zijn graag duidelijk, naar iedereen. Over meerwerk, en zeker over minderwerk. Als we meer moeten doen, dan kost het geld en dat maken we inzichtelijk. Aan de andere kant brengen we niet in rekening wat we tijdens een project niet blijken te hoeven doen. Zo weet u wat u aan ons hebt.

Kennismaken

Heeft u grote of kleine bouw- of verbouwplannen? Wij maken graag persoonlijk kennis en bespreken de mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel 06 – 41 95 88 50 of stuur een berichtje via het contactformulier.